Over bbn adviseurs

bbn adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau voor gebouw en gebied. bbn biedt strategisch advies en management voor vastgoed met een hoge toegevoegde waarde. Daarmee stellen zij opdrachtgevers in staat om grote ambities daadwerkelijk te realiseren.

 

Expertise op maat

VastgoedMaps komt voort uit de dagelijkse praktijk en is een initiatief van bbn adviseurs. Bij bbn werken 100 adviseurs voor opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de overheid en de non-profit sector. Zij bieden expertise op maat aan zorginstanties, beleggers, ontwikkelaars, corporaties, gemeenten, cultuurinstanties, hulpdiensten, onderwijsinstellingen en bedrijven. bbn onderscheidt zich vooral van andere bureaus door onze brede, strategische kennis op het gebied van financien. Deze kennisvoorsprong weten zij in al hun diensten in te zetten.

 

Werkwijze en tools voor een optimaal proces

bbn-ers zijn koplopers in hun eigen vak. Tegelijkertijd verdiepen zij zich intensief in de wereld van de opdrachtgever. Daardoor kunnen zij hun eigen advies plaatsen in het perspectief van het primaire proces van de klant.

 

Duurzaam en verantwoord

bbn adviseert opdrachtgevers met een samenhangend dienstenpakket vanuit een visie op de totale life cycle van vastgoed. Duurzaamheid is een onderscheidend thema. bbn is gecertificeerd volgens NEN 14001 en stelt zichzelf voortdurend ambitieuzere doelen op het gebied van duurzaamheid en MVO.
Berichten
  • Whitepaper Omgaan met risico’s in vastgoedportefeuilles van zorginstellingen
    Lees verder
  • Whitepaper introductie VastgoedMaps voor Gemeente
    Lees verder
  • Gratis online rekenmodel kostprijsdekkende huur voor gebouwen
    Lees verder